Terlajak Sayang,Fattah dan Fazura Dikatakan Over Mesra Di Hadapan Umum,Sweet Habis Betul Mereka Nie

 

Bagi pasangan pengantin baru ini iaitu Fattah dan Fazura, mereka tidak mengambil masa yang lama untuk mendirikan rumah tangga.

Mungkin kerana itulah, mereka di katakan lebih banyak bercinta selepas nikah daripada sebelum menikah. Fattah juga di katakan tidak pernah di lihat sering membawa Fazura keluar dating ke hulu dan ke hilir. Mereka bukanlah dalam kategori pasangan yang suka ke mana berdua-duaan tanpa hubungan halal.

 

Kalau keluar pun mungkin dengan PA dan juga sahabat rapat sekali.Hanya selepas sah menjadi suami isteri sahaja barulah mereka sering berkepit ke sana dan ke mari.

Nampaknya hidup mereka kelihatan sangat bahagia.Hinggakan lensa PA dan para peminat berjaya menangkap aksi manja dan romantis mereka berdua tanpa mereka sedar.

Fattah di katakan ke mana sahaja dia pergi,pasti sang isteri menemani dan tangannya pasti tidak akan terlepas daripada memimpin tangan sang isteri tercinta,Fazura.

Ketika mahu order makanan, sempat lagi Fattah belai rambut si isteri.Alahai manjanya.

Dalam kereta otw mahu pergi ke lokasi program pun sempat lagi orang dekat belakang rakam aksi manaj mereka.

PA tanya, mereka mahu pesan makanan atau mahu cium.Mesra sangat dekat meja makan.Haha.

 

Fattah waktu ini sedang shoot gambar bagi satu produk dari sebuah syarikat, dia request untuk memasang lagu isterinya sepanjang shoot di jalankan.Mungkin sebab rindu isteri semasa kena bekerja.

“PA: Kau feeling? Lagu sape ni?”

“Fattah Amin : Untunglah isteri ada album…”

Sejenis obses dgn isteri sendiri..😋😋😋 "felling" pun le aca 😄😄😄😄

A post shared by 💟💟Love Warrior💙💙 (@wanita_terindah111) on

Alahai, nampak mereka berdua ini macam saling obses pula. Tapi bila dah halal nampak sangat bahagia pula kan. Semoga yang manis-manis ini menjadi kenangan yang baik dan kekal till Jannah ya.

Sumber – kisahdunia