(Video) Woww…Besar, Cantik Dan Mewah Giler Bilik Tidur Anak Dara DS Vida Si Cik B Ni, Mengalahkan Bilik Pengantin Dah! 5 Foto

 

 

Dilahirkan sebagai seorang anak jutawan, sudah tentu sang anak akan dapat merasai tempias kemewahan yang di tabur oleh orang tua dalam kehidupan seharian.

Begitulah hidup anak kepada jutawan kosmetik terkenal iaitu Ds Vida. Anak perempuannya Cik B dan juga anak lelakinya yang mesra di panggil Kacak mampu untuk melalui kehidupan yang mewah dan senang lantaran kekayaan sang ibu melimpah ruah.

Tinggal di sebuah rumah mewah bak istana raja, Cik B dan Kacak di katakan mempunyai ruang khas yang sangat cantik dan indah. Ruang bilik tidur untuk Cik B sahaja di katakan sudah menyamai luas ruang tamu sebuah rumah biasa yang di huni keluarga golongan sederhana.

Itu belum termasuk ruangan lain untuk Cik meletakkan koleksi baju dan juga ruangan mandi. Kawasan untuk tidur dan melepak di lihat sudah penuh dengan eksesori mewah dan cantik.

Yang nyata di usianya yang masih 12 tahun ini, Cik B sudah pun mempunyai segalanya dek kerana usaha jerih payah sang ibu. Bilik tidur sendiri pun sudah kalah bilik pengantin lawanya.Di dalam bilik tidur Cik B juga biasanya dia di temani seekor kucing oren yang sangat gebu dan comel.


Netizen juga memberi respond masing-masing apabila melihat bilik tidur Cik B yang indah itu.

 

 

Sumber : Kisah Dunia